En hurtig update

Der kommer ikke et langt indlæg i denne uge, da jeg skal på kursus en del af ugen, så der er ikke så mange arbejdsdage til at nå det hele!

I løbet af et par måneder åbner jeg en klinik med massage af hunde her på kuhlausvej 5. Kurset jeg skal på er i forbindelse med dette, og jeg glæder mig rigtig meget til at få fingre i en masse dejlige hunde. Jeg regner med, at det vil blive muligt at booke tid inden så længe, men der skal nok komme mere info om dette senere!

Når jeg skal på kursus flere dage, betyder det også at Max glæder sig helt vildt (eller det ville han gøre, hvis han vidste hvad der skal ske!) Han bliver passet hjemme hos min mor, mens jeg er væk, hvilket han elsker, da der er masser af knus og kram, og ikke mindst to andre hunde, man kan lege med. Allerede inden hans “ferie” er startet, er han gået i total hyggestemning i haven med et tyggeben!

Jeg håber i alle, ligesom Max, nyder det gode vejr –  men pas nu på hundene i varmen!

 

Skriv et svar