Godbidder til weekenden: Fyldte kalveklove

Det triste vejr vi har haft på det sidste, har betydet at det ikke har været nemt at komme ud på eventyr med hunden. Jeg havde egentligt planlagt en lille vandretur med Max, men den må vente til vi kan komme afsted i tørvejr! Han skal dog også mærke, at det er weekend, så derfor er det sikkert, at han i aften får en af sine yndligsgodbidder – fyldt kalveklov (denne gang med kanin).

Materialer
Du har kun brug for ganske få ting til at lave en super weekend hygge til din hund

Det er en rigtig enkel måde at give sin hund fornøjelse i lang tid. Arbejdet med at få alt fyldet ud af kloven, er desuden med til at trætte på en god måde. Jeg foretrækker at bruge kalveklove til denne form for godbid frem for marvben, fordi det er nemmere for en lille, fladnæset hund at få alt fyldet ud af kloven, som det også er nemmere for hunden at tygge, hvis den skulle have lyst til det.

Alle materialer

Jeg har her brugt seks klove og en dåse mad. Min dåse var på 400 g. hvilket betyder at der er en del tilovers, så man kan sagtens lave flere en seks med sådan en dåse… jeg havde bare ikke flere ved hånden.

Christopherus Exklusives Dåsemad med Hare
Christopherus Exclusives Dåsemad med Hare, en af Max’ favoritter

Det betyder ikke så meget, hvilken dåsemad du bruger, bare det er noget, som din hund kan lide. Dåsemad er desuden en rigtig god ting at bruge, når der er meget varmt, da der også er vand i maden, modsat tørkost, der suger vand til sig.

Næste skridt Start påfyldning

Det kan være svært at vente
Det kan være svært at vente

Fyldt klov

 

 

 

 

Når kloven er fuld, putter jeg den normalt i en lille frysepose, da jeg på den måde for dem frosset enkeltvis. Så er de klar, når jeg synes den lille har fortjent noget ekstra. Ved at fryse dem holder de naturligvis længere, samtidigt med at det tager længere tid for hunden af få alt fyldet ud af kloven.

Klar til fryser Dagens resultat

Dagens arbejde, seks lækre klove klar til fryseren!

Man kan naturligvis fylde klovene med alt hvad man kan forestille sig, fra leverpostej til ost. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Jeg bruger oftest dåsemad, da det er let og som regel allerede har en perfekt konsistens til formålet. Har du gode idéer til hvad der kan fyldes i en klov, vil jeg meget gerne høre om dem i kommentarerne!

Du kan købe kalveklovene og den dåsemad jeg anvender her:

Kalveklove

Christopherus Exclusives

2 tanker om “Godbidder til weekenden: Fyldte kalveklove

Skriv et svar