Om mig

Jeg hedder Nanna og bor i Aalborg sammen med min Shih Tzu Max.Profilbillede Jeg er indehaver af Din Hundeterapeut, hvor vi laver fysioterapi, genoptræning og massage af hunde. Bloggen er et samarbejde mellem mig og Din Hundeservice, en super specialforretning med hundeudstyr, der også har en webshop: www.dinhundeservice.dk

Jeg træner hunde både på arbejde og i min fritid, her i Hundeskolen træner vi hovedsagelig tricks og familietræning, som er vores unikke koncept for træning af familiehunde. I min fritid er jeg medlem af DcH hvor jeg dels træner Rally med Max og er træner for rally-lydighedshold.  Jeg er bidt af rallyånden og har uddannet mig til rally-lydighedsdommer. I sommerhalvåret tilbringer jeg de fleste weekender til Rallystævner enten som dommer eller hundefører. Max er altid med.

Min undervisning og de synspunkter jeg vil dele med jer her på bloggen bygger til en vis grad på min uddannelse og erfaring fra Dch men med en twist. Twisten er opbygget gennem deltagelse i kurser ogforedrag med verdenskendte hundetrænere og psykologer som f.eks. Anders Hallgren og Turid Rugaas (se evt. mine akkreditationer på www.dinhundeservice.dk/kurser). Derforuden har jeg gennemgået et Puppy start Right kursus hos Karen Pryor og som det seneste blevet certificeret som Tricktræner hor Kyra Sundance i USA. Jeg er i gang med at uddanne mig indenfor hundefysioterapi og jeg vil selvfølgelig dele mine oplevelser herfra med jer, ligesom jeg forventer snart at kunne udbyde kurser i motion og muskelopbyggelse for hunde.

DoMoreWithYourDog Logo                                    Certified CTDI Logo